Hallo wereld!

bmitrainer 2.0

Huh? 2.0? Heb ik wat gemist? Was er al een bmitrainer 1.0 dan? Ja, al sinds eind 2013 werken Mark de Groes en Machiel Kuijt samen onder de naam ‘bmitrainer’. Waarbij de letters ‘bmi’ staan voor ‘body, mind en inspiration’. Aanvankelijk gedurende slechts één dag per week, maar sinds kort is die inzet verdubbeld. Dus al meer dan vier jaar worden er activiteiten ontwikkeld vanuit bmitrainer. Met name op het gebied van training en coaching. In deze blog zullen wij een korte terugblik geven op onze activiteiten en je tevens informeren over onze plannen. Het belangrijkste zullen wij daarbij niet overslaan. Waarom hebben wij dit bedrijf opgericht? Wat onderscheidt bmitrainer van andere aanbieders op het gebied van training en coaching? En, hoe doen we dat dan?      

“Hét evenement op het raakvlak van een bedrijfsuitje en een motivatietraining. Zo kan ‘The Body & Mind Chal­len­­ge’ (BMC) het best gekenschetst worden. Een mentale training wordt ge­com­bi­neerd met een boot­camp, waar­­­­bij juist het fysiek van de deelnemers wordt geprikkeld. Het is een effectieve manier ge­ble­ken om de deel­ne­­­mers te mo­ti­ve­ren elkaars talenten en kwaliteiten te ontdekken en, eenmaal terug in de werk­om­ge­ving, op­ti­­maal te gaan be­nut­ten.” Met deze slogan werden (en worden) potentiële opdrachtgevers benaderd, wanneer men interesse toont voor een medewerkerstraining voor hun organisatie. Van ingenieursbureau tot onderhoudsaannemer en van detacheringsbureau tot onderwijsinstelling, bmitrainer is inmiddels van veel markten thuis. Op zowel het vlak van collectieve trainingen, vrijwel steeds gecombineerd met een sportief of een educatief aspect, als individuele coaching, waarin (kracht)sport, mentale coaching en aandacht voor het voedingspatroon, centraal staan. Wij hebben de afgelopen vier jaar niet stil gezeten. Met dank aan de vele opdrachtgevers die ons hun vertrouwen gaven.

Met de verdubbeling van de inzet qua tijd en een compleet vernieuwde website (https:/bmitrainer.com/) is het tijd om de vleugels verder uit te slaan. Zonder afstand te nemen van de eerder ingezette koers, zal bmitrainer zich nog meer gaan richten op het realiseren van zowel de persoonlijke als de organisatie-doelstellingen (personeelsmanagement ‘Boeien en inspireren’) als het op individuele basis verzorgen van lifestyle coaching (‘Kickstart’). Het speciaal voor (ex-)patiënten met een hoofd-hals tumor ontwikkelde project ‘In beweging’ is daar een sprekend voorbeeld van.

Hebben wij hiermee hopelijk het ‘wat’ en het ‘hoe’ van onze dienstverlening al iets duidelijker kunnen maken, het ‘waarom’ bleef tot nu toe onderbelicht.

bmitrainer gelooft dat in elk mens een beste versie van zichzelf schuilt. Wie daaraan wil gaan werken, mag rekenen op onze hulp om, via een zelfgekozen programma, in beweging te komen. Om op zowel het mentale als het fysieke vlak of op het gebied van voeding de juiste begeleiding te ontvangen. Op maat gemaakt en met persoonlijke aandacht om als individuele deelnemer of als medewerkers van een organisatie het gewenste doel te bereiken. Om betekenis te vinden. In het dagelijks leven en zeker in je werk. 

Wij zijn ervan overtuigd dat er gaan fundamentele veranderingen gaan plaatsvinden op het gebied van het zoeken naar zingeving en betekenis. Daarbij hoeven wij niet te wachten totdat het ons wordt aangereikt. Iedereen kan zijn/ haar leven van betekenis laten zijn. Doe een wens, geloof er in, plan die reis en kom in beweging!    

Mark en Machiel, de motivators van bmitrainer, zullen je graag vergezellen bij jouw reis.

Aanbevelen
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Delen
Laat een reactie achter