Vreetfestijn of in vorm zijn?

Mentaliteit. Belangrijk bij het behalen van je doelen. Afhankelijk van de gemoedstoestand kun je doorzetten, óf de handdoek in de ring gooien. Maar wat voelt als opgeven, hoeft niet meteen te betekenen dat je het schijnbaar onmogelijke doel achter je moet laten.

Stel dat je op een verjaardag bent. Er wordt lekker (lees: ongezond) eten geserveerd. Dan is de verleiding al gauw groot genoeg om mee te eten met de overige gasten. Waarom zou je je moeten inhouden, terwijl iedereen geniet van al die heerlijke hapjes? Op het moment dat je toegeeft aan die behoefte, voelt het alsof je hebt gefaald in het behalen van het beoogde doel.

Voor je het weet zit je thuis weer overbodig te snacken. De aanleiding? Een verjaardag waar je uit de bocht van je voedingsschema bent gevlogen. Eén avond zorgde ervoor dat je een belofte aan jezelf verbrak.

Wat wij hiermee willen zeggen is dat het niet erg is als je af en toe over de grens gaat. Dit betekent niet per definitie dat het einde verhaal is en dat je niet kunt afvallen. De essentie is om de juiste balans te vinden. Daarin speelt het fysieke aspect natuurlijk een net zo grote rol als de mentaliteit. Beweeg jij voldoende om de overtollige kilocalorieën in je lichaam te verbranden?

Om jouw fysieke en mentale gesteldheid bij de opdrachtgever tot een 50/50 verhouding te brengen, wil bmitrainer ook jou uitdagen om door middel van persoonlijke aandacht de juiste balans te vinden voor ieder individu. Ons succesverhaal kan ook dat van jou zijn!

Aanbevelen
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Delen
Laat een reactie achter